Genom ett gåvobevis från Jordens Vänner kan du skydda brasilianska Amazonas och regnskogen i Colombia och Ecuador. Ett gåvobevis är dessutom en uppskattad födelsedagspresent eller högtidsgåva.
 
Jordens Vänner har arbetat med regnskogsprojekt i Latinamerika i över 20 år och vi är den enda svenska organisationen som arbetar på gräsrotsnivå för att skydda regnskog i Brasilien.
 
Vår erfarenhet har lärt oss att bästa metoden för att långsiktigt skydda regnskog är att samtidigt stödja ursprungsfolk och lokala samhällen. Din gåva bidrar därför även till att ursprungsfolk och lokalsamhällen får möjlighet till hållbara försörjningsmöjligheter, ökad jämställdhet och att försvara sina mänskliga rättigheter. Läs mer om vårt arbete.
 

 
Skänker du 250 kronor kan hela 2 500 hektar regnskog skyddas i ett år, tack vare att våra medel tiodubblas genom stöd från Sida. Beräkningen är grundad på vårt stöd till projekten i Rondonia, i västra Amazonas, där vi bland annat skyddar Uru-eu-wau-wau-reservatet.
 
Beställ via länken nedan eller ring 031-12 18 08 (mån-fre 10-12, 13-15). Du kan välja om du vill ha gåvobevis direkt till din mail eller utskriven av oss. Vi tar ingen extra kostnad för att skriva ut gåvobeviset och vi garanterar en snabb handläggning av din beställning. Tack för att du stödjer skyddet av Latinamerikas regnskog!